"A nagy pénzrablás" - csapatépítő program

GPS-es kincsvadászat és kooperációs játékKooperációs csapatépítő játék

A csapatépítő program kerettörténetét a világszerte ismert, kedvelt sorozat adja.

A program első fele kis csapatos kincsvadászat, melyben be kell gyűjteni a kihelyezett kincseket, információ morzsákat, rejtvényelemeket.
A második részben összevontan, más beosztással játszanak a résztvevők, szabályokkal nehezített formában közös nyomozásba kezdenek és együtt oldják meg a küldetésük végső feladatát.

A nyomozás során a csapatoknak önállóan is döntéseket kell hozniuk, és össze is kell dolgozniuk, mert ahhoz, hogy a kitűzött közös célt elérjék a megszerzett kincsek egy részét és az információikat ítélőképességük szerint egymással is meg kell osztaniuk.
A játékban kommunikációt serkentő és kreativitást igénylő szabályokat kell figyelembe venni és betartani, mely újabb, még nagyobb kihívást jelent a csoportnak a végjátékban.

Fontos, sőt elengedhetetlen a jó kommunikáció és a hatékony kooperativitás, mely során érezhető a csapatok között a kölcsönös függés, egymás teljesítményének és döntéseinek figyelembevétele, a megosztott felelősség és együttműködés.

A program kincsvadászat része szabadtéri játék, a kooperációs része beltéri, vagy szabadtéri is lehet.

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további csapatépítő programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található "Csapatépítő" szűrővel beállítható, hogy csak a csapatépítésre ajánlott programok, programelemek jelenjenek meg!

Vissza