Arcfestés, csillámtetkó, henna, lufitekergetés

Arcfestés, hennafestés, lufitekergetés rendezvényre

Gyerekeknek mesés arcfestés, csillámtetkó, nagyobbaknak henna, és mindig nagy öröm az ajándék lufifigura is.

Arcfestés és csillámtetkó
Mindenki tudja, milyen öröm a gyerekeknek, ha végre belebújhatnak kedvencük bőrébe és így elevenedhet meg képzeletük. Végre igazi oroszlánok, pókemberek, pillangók, vagy hercegnők lehetnek!
Nagy melegben, vagy éppen a hidegebb időjárás alkalmával viszont ajánlott, és a szülők is jobban kedvelik a csillámtetoválást. Ez is igazán tetszetős testfestés, készülhet pl. karon, kézfejen egy-egy csillogó pillangó, vagy kedvenc állatfigura.
Henna
A nagyobbaknak, felnőtteknek sem kell kimaradni a jóból! Ideiglenes tatto-ként kérhetnek henna-festést, virág, pillangó, vagy valamilyen egyéb motívumot.
Az arc- és testfestésre felhasznált anyagok kizárólag antiallergén, bőrbarát, minőségi festék. Akár a legkisebb kortól, és a legérzékenyebb bőrre is alkalmazhatóak!

Lufitekergetés, léggömbfigurák
A lufiszobrok kettő, vagy több lufi felhasználásával készülnek. A fiú körében talán a kard a legkedveltebb, a lányoknál a virág, az állatokat pedig mindenki szívesen fogadja.

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további családi nap rendezvényre ajánlott szórakoztató programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található "Családi", vagy "Gyermek" szűrővel beállítható, hogy csak a családi, vagy gyermeknapokra ajánlott programok jelenjenek meg!

Vissza

Arcfestés, lufitekergetés