Autóverseny szimulátor program

Autóverseny szimulátor program

A programban résztvevők átélhetik a versenyautó vezetés izgalmát a megszólalásig élethű autókkal és pályákon. Csapatépítő verseny, vagy szórakoztató rendezvények programja is lehet!

Két féle szimulátor választható.

Mobil szimulátor - VR Virtual Reality 3D szimulátoros autóversenyzés 360 fokban: A kifejezetten kitelepülésekre kifejlesztett, sportautó formába öntött kivitelhez korábban még projektoros kivetítő tartozott, de ma már VR-sisakkal próbálható ki, 3D-ben, 360 fokban nyújt fantasztikus élményt a játékosoknak. A szimulátorban minden irányban, 360 fokban körbe lehet nézni, mindent teljes mértékben élethűnek érzékel a játékos. A szimulátoron egyidejűleg egy külön monitoron is kivetítjük a játékot, így a drukkolók / nézők is végig élvezhetik a játékot. Ebből 1 db rendelhető, kisebb rendezvényekre ajánljuk.

Forma 1 szimulátor: maximum 10 db rendelhető, azonos felszereltségűek, minden szimulátor körpanorámát biztosító, három darab 27” full HD monitorral rendelkezik, versenyautó üléssel, Forma1-es kormánnyal, és pedállal.

A szoftverek mindkét szimulátornál biztosítják a legmodernebb vizuális megjelenést, így a vendégek teljes mértékben élethűnek érzik a vezetést a kiválasztott pályán és járművel. Több mint 20 féle autóból és 100 féle pályából tudnak választani.
Próbára tehetik magukat különleges pályákon is (Hungaroring, Monaco, Silverstone, Nordschleife stb.) akár önállóan, akár versenyben a számítógép ellen. Tesztelhetnek különleges autókat is (Forma1, rally, sport autó, gokart, kamion, stb.)

Igény esetén házi bajnokság is szervezhető! Házibajnokság esetén egy kiválasztott pálya- autó kombináción mérjük a legjobb időt. Előzetes-, vagy helyszíni nevezés alapján is megvalósítható.
A játék alapvető célja a szórakozás és a kikapcsolódás.

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további csapatépítő programjaink, vagy családi nap rendezvényre ajánlott szórakoztató programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található  Csapatépítő", "Családi", vagy "Gyermek" szűrővel beállítható, hogy csak a családi, vagy gyermeknapokra ajánlott programok jelenjenek meg!

Vissza

Autóverseny szimulátor program