Ejtőernyős tandemugrás

Ejtőernyős tandemugrásEz lehetne talán a bátorság próbája! Legalábbis nekünk, egyszerű földi halandóknak.
 
Az egyik legizgalmasabb extrém élményprogram!
 
Az ugrások biztonságosak, tapasztalt, profi tandempilótával zajlanak.
Az ugrás előtt mindenki rövid felkészítést kap az ugrásról, zuhanási-, és földet érési testhelyzetekről. Itt fel lehet tenni a felmerülő kérdéseket.
Az ugráshoz szükséges 2500-4000 m magasságot a repülőgép mintegy 15 perc alatt éri el. Az ugrási magasság elérésekor a tandempilóta összeköti magát az utassal, és együtt sétálnak a repülőgép ajtajához.
A "lábakat fel" vezényszóra az utas mindkét lábát felhúzza és a tandempilóta vele együtt kiugrik a repülőgépből. Ugrás után a tandempilóta stabil zuhanási testhelyzetet vesz fel, így a zuhanás teljes ideje alatt az utas élvezheti az eléje táruló látványt, átélheti a repülés élményét.

Azt, hogy mintegy 200 km/h sebességgel zuhannak, csak a levegő süvítése árulja el. A 40 másodperc zuhanás után kb. 1200 m magasságon a tandempilóta nyitja az ejtőernyőt. Erről a magasságról lassan ereszkednek alá, mert az ejtőernyő szinte süllyedés nélkül vízszintes irányban is képes vitorlázni. 4-5 perc vitorlázó repülés után az ejtőernyő süllyedését minimálisra csökkentve nagyon puha a földet érés.
Az ugrást igény szerint egy ugró operatőr veszi fel, melyből rögtön a földet éréskor rövid filmet vág.

A program időjárás és helyszínfüggő!

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vissza

Ejtőernyős tandemugrás