Extrém Triker - gyerekeknek, tinédzsereknek rendezvényre

Gyerekek és tinédzserek számára sporttevékenységbe ágyazva kínál izgalmas szórakozást az Extrém Triker program.

Dögös megjelenésű, kiváló minőségű, holland gyártmányú, háromkerekű tekerentyűk, melyek a designe és a funkcionalitás terén már több díjat is nyertek.

Két méret található a programban. A kisebbeket a 6-12 éves korú gyerekek használhatják, a nagyobbakat pedig a 9-16 éves korosztály.

Erős szerkezetű, de nagyon könnyű járgányok, ezért a gyerekek kisebb erőkifejtéssel, könnyebben és gyorsabban indulhatnak és szuper mozgékonyan haladhatnak velük.
Egyedi kormányzási mechanizmusa teszi extrémmé, mert félig fekvő helyzetben a két oldalt található fogantyúkba kapaszkodva a test döntésével, ezzel együtt a pedálozó láb fordításával történik, miközben a “lengő” ülés is mozdul a testtel.  Kialakításának köszönhetően a fordulás után a testhelyzet és a láb is könnyen visszaáll egyenes helyzetbe.
Lánchajtású, szabadonfutós és kontrafékes.
Elől, hátul felfújt gumikerekű. Az első kerék keskeny, könnyen fordítható, a hátsók pedig széles F1 stílusú gumikerekek, melyek jó tapadást, biztonságérzést adnak a kanyarokban.
Az erős, ergonomikus racing ülések a biztonságon túl kényelmesek. Elhelyezkedésük alacsony, ezért a szuper gyorsaság érzését nyújtják a benne ülőknek.

A nem mindennapos trikerek menő megjelenése, a félig fekvő helyzet, a dönthető kormányszerkezet, a lábbal irányítás teljesen új élményt szerez a gyerekeknek!
A program társítható Tekerős, pedálos gokartokkal is.
Egyenletes kemény felületű talajon használhatóak, mely lehet egy aszfaltos sportpálya, térköves, vagy betonos parkoló.
Gyermeknapokra, családi napokra ajánljuk!

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további családi nap rendezvényre ajánlott szórakoztató programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található "Családi", vagy "Gyermek" szűrővel beállítható, hogy csak a családi, vagy gyermeknapokra ajánlott programok jelenjenek meg!

Vissza

Extrém Triker program