Lézeres harci játék

Lézeres harci játék

Szabadtéri stratégiai csapatjáték, mely szinte bárhol játszható.

Kiváló csapatépítő játék, de szórakoztató rendezvényekre is ajánljuk a családi változatát, mely színes, látványos airball pályával bárhova kitelepül!
A lézerpuskák teljesen biztonságosak, nem lőnek ki semmiféle lőszert, nem szennyezik a környezetet. A játékot szívesen játsszák fiatalok, idősebbek, férfiak és nők, sőt még gyermekek is. Nem jár fájdalommal, igazán élvezetessé, izgalmassá, egyedivé a különböző szerepek, a kalandjátékokhoz kapcsolódó kerettörténetek teszik.

Csapatépítés
Játszható egymás elleni csatákban különféle küldetésekkel, a várcsatától a kincsgyűjtésig, a zászlószerzéstől a VIP elnökkíséretig, valamint kincskeresés jellegű összetett küldetéssel GPS készülék segítségével, akár idegen orvlövészek ellen is.
A játékban a különböző szerepekhez gépkarabélyok, géppuskák, mesterlövész fegyverek, valamint orvosi gyógyító készletek tartoznak.
A lézerfegyverek hatótávolsága az 50 métertől 150 méterig terjedhet a szerepjátékoknak megfelelően.
A lézerpuskák infravörös fénnyel működnek, a találatot a fejen és a puskában elhelyezkedő érzékelők jelzik.
A játék saját ruhában játszható, magas szárú bakancs, vagy sportcipő és hosszúnadrág viselése javasolt.

Családi napos játék
Mobil airball pályán zajlik a játék. Az alkalmilag alakuló csapatokban együtt játszhatnak a gyerekek és a szülők. A színes felfújt pálya igen mutatós, a játék pedig izgalmas.

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további csapatépítő, vagy családi nap rendezvényre ajánlott szórakoztató programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található "Családi", vagy "Csapatépítő" szűrővel beállítható, hogy csak a családi, vagy csapatépítő programok jelenjenek meg!

Vissza

Lézeres harci játék program