Sárkányhajózás - csapatépítés

Sárkányhajózás

A Sárkányhajózás aktív, természetközeli élmény, melyet elsősorban csapatépítésre ajánlunk. Verseny nélkül is kipróbálható, de a sárkányhajózást a verseny izgalma teszi igazán élvezetessé, emlékezetessé.
 
A látványos, érdekes programot olyan csoportoknak ajánljuk, akik aktív, természetközeli élménnyel szeretnének gazdagodni, társaságukat összekovácsolni.
 
A sárkányhajózás sportja Dél-Kínából származik. 
A sárkányhajók a kenuhoz hasonló testű, sárkányfejű és -farkú hajók. A tetszetős küllem mellett kiváló csapatépítő eszközök is, hiszen 16-20, vagy 8-10 fő tökéletes együttműködésére van szükség a haladáshoz. Az ütemet a dobok adta ritmus „diktálja”, a gyakorlott kormányos pedig a hajó végében a haladási irányt szabályozza.


Az evezés technikája gyorsan elsajátítható, még a kezdők is hamar beletanulhatnak.
 
A ritmusra történő evezésre igen könnyű ráérezni, de már a bemelegítő köröknél is érezhető, hogy ez az aktivitás erőt, kitartást követel.
Kisebb pihenők alkalmával lehet gyönyörködni a tájban is, és élvezni, ahogy siklik a csapattal a vízen a karcsú hajó.


Igény esetén a gyakorlás után a csapatok megmérettetése következik.

A sárkányhajózás verseny nélkül is kipróbálható, de a sárkányhajózást a verseny izgalma teszi igazán élvezetessé, emlékezetessé.

Az evezés átmozgatja az izmokat és szorosabbra fűzi a barátságokat.


A sárkányhajózás kiváló csapatépítő program!

Elsősorban Pécs környéki csapatépítésre, vagy Vác környékére ajánljuk.

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további csapatépítő programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található "Csapatépítő" szűrővel beállítható, hogy csak a csapatépítésre ajánlott programok, programelemek jelenjenek meg!

Vissza

Sárkányhajózás