Segway / AirWheel ügyességi program

Segway program

Se gáz se fék, csak testbeszéd!

Fantasztikus érzés, ahogy a kis gépek minden mozdulatunkat érzékelik és "parancsnak" veszik.
 
Ügyességi pályával szórakoztató és csapatépítő rendezvényekre is ajánljuk!
 
A kétkerekű elektromos rollert 2001-ben találta fel Dean Kamen. Az Apple által kifejlesztett egyedi szoftver, 10 mikroprocesszor, két elem és a giroszkóp rendszer az alapja ennek az okos találmánynak!
 
Villanymotor hajtja, a közös irányt és sebességet két, egymást ellenőrző nagy teljesítményű számítógép határozza meg az öt darab különböző helyzetű lézeres giroszkóp adatai alapján. A giroszkópok egyensúlyt érzékelnek, a haditechnika termékei. Hasonlóan működnek, mint a búgócsiga, a gyorsan forgó alkatrész mindig a vízszintes felé tart. Az adatok alapján a számítógépek úgy vezérlik a kerekeket hajtó motort, hogy azok mindig a tömeg középpontja alá kerüljenek, így a gép nem borul fel!
 
A Segway és az AirWheel irányítását hamar el lehet sajátítani. A kerék közötti talpnyi nagyságú felületre kell felállni, majd beindítani a szinte teljesen hangtalan motort. Navigálni a kormányrúddal kell - előre dőlve előre, hátra dőlve hátrafelé halad. Minél jobban előre dőlünk, annál gyorsabban megy a jármű, ha visszahajolunk, megáll. Képes helyben megfordulni! Ha folyamatosan hátradőlünk, hátramenetben haladhatunk. Kb. 20 km/órás sebesség érhető el velük, de vannak már olyan modellek is, amelyekkel akár 40 km/órás sebesség is elérhető.
Az önegyensúlyozó  jármű biztonságos, aki a fizika törvényszerűségeit betartja, nem tud róla leesni.
A Segway ízére könnyen rákaphat az ember, fantasztikus érzés, ahogy minden mozdulatunkat érzékeli és "parancsnak" veszi!
 
A Segway programot ügyességi pályával szórakoztató és csapatépítő rendezvényekre is ajánljuk.
 

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további családi nap rendezvényre ajánlott ügyességi programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található "Családi", vagy "Csapatépítő" szűrővel beállítható, hogy csak a családi napokra ajánlott, vagy csak csapatépítő programok, programelemek jelenjenek meg!

Vissza

Segway program