Tai Chi bemutató oktatással

Tai Chi bemutató oktatássalTai Chi - Ősi gyakorlatok a harmóniáért

Olyan komplex mozgásforma, amely a testre, elmére és a lélekre egyaránt hat. Javítja a test fizikai tulajdonságait: hajlékonyságot, mozgáskoordinációt, fizikai erőt, egyensúlyőrzőket, kitartást, fürgeséget. Egyszóval: vitalitásnövelő. Fokozza a stressz tűrő képességet, megnyugtatja az elmét.
Lágy, körkörösen hullámzó mozdulatok, kecsesség, rugalmasság, testi-lelki harmónia. Ezt adja a tai chi mindazoknak, akik megpróbálkoznak vele.
A távol-keleti mozgásmeditáció hazánkban is egyre népszerűbb, egyre nagyobb az érdeklődés a nyugtató, stresszet elfeledtető mozgásformák iránt, amelyek hozzájárulnak a belső harmónia megteremtéséhez.

A másfél órás program egy kb. 20 perces bemutatóval kezdődik, majd az oktatók mozgásos légzőmeditációt és néhány egyszerű alapgyakorlatot tanítanak meg a csoportnak. Ezek a gyakorlatok, technikák bárki számára egyszerűen elsajátíthatóak és a későbbiekben otthon is használhatóak.

Egészségmegőrző-, egészséges életmódra nevelő programként ajánljuk, egészségrendezvényekre, családi napokra, de akár csapatépítő programok levezető része is lehet!

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további családi nap rendezvényre ajánlott programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található "Családi", vagy "Egészség" szűrővel beállítható, hogy csak a családi, vagy az egészséges életmódra nevelő rendezvényekre ajánlott programok jelenjenek meg!

Vissza

Tai Chi bemutató oktatással