Vitorlás csapatépítés a Balatonon

Hajós, vitorlás csapatépítés változatos és egyedi feladatokkal.Vitorlás csapatépítés a Balatonon
Az időjárást figyelembe véve választhatunk "Vitorlásat" vagy "Vizeset".

A "Vitorlás" csapatépítő feladatok az intelligenciára, az ügyességre és a bátorságra egyaránt épülnek, mint pl. a Balaton-kvíz, az árbóc mászás vagy az airsoft puskákkal történő célba lövés.
A "Vizes" csapatépítés amellett, hogy rendkívül szórakoztató feladatokat foglal magában, a nagy nyári melegben olyan érzetet kelt a munkatársakban, mintha nyaralni vitte volna őket a munkáltatójuk, miközben az ügyességet, koncentrációt és csapatmunkát igénylő feladatok egy igazi csapattá kovácsolják a jelenlévőket.

A programok létszám, összetétel és igény szerint kerülnek összeállításra, 9-től akár 500 fő részére nyújthatnak tökéletes csapatépítő tréninget.

A programokba beépíthetők a legnagyobb balatoni hajók a legkisebb vitorlások, személyszállító motorcsónakok és minden, ami úszik, vagy kevésbé úszik.
A siófoki indulás mellett a magyar tenger szinte valamennyi kikötőjéből indulhat a program.
A választható alapcsomagok feladatai rugalmasan kombinálhatók.
A programok időtartama minimum 2-3 órától kezdődik.

A kerettörténetek változatosak.
Választható hajókirándulás, melyben a "vizirendészet" az ellenőrzése során eltávolítja a hajóról a látványosan alkoholt fogyasztó személyzetet, így az utasoknak magukra maradva, a korábban szerzett hajós ismereteiket felhasználva, összefogva kell a hajót elnavigálniuk.
Egy másik történetben a csoport hölgy tagjai esnek áldozatául egy ármánynak. Az elrabolt hölgyeket meg kell menteni! Néhány apró jel árulkodik arról, hogy merre is induljon a csapat a hajóval a keresésükre.
Kalózháború részesei is lehetünk! Alapját a lézerharc képezi, a csapatok egy-egy hajót irányítva vethetik bele magukat a csatába. Kalóz kosztümökkel és a rengeteg kiegészítővel egy kalandos, érdekes és fordulatokkal teli show szereplőjeként, minden résztvevő számára különleges élményt nyújt a kihívásokkal teli játék!

Az első és legfontosabb szabály, hogy a résztvevők vendégek mindig érezzék jól magukat!

Kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!

Vagy válasszon további csapatépítő programjaink közül!
Programtárunkban a mozaikok felett található "Csapatépítő" szűrővel beállítható, hogy csak a csapatépítésre ajánlott programok, programelemek jelenjenek meg!

Vissza

Vitorlás csapatépítés a Balatonon