Csapatépítés

csapatépítés

A csapatépítő programok, tréningek segítenek megismerni önmagunk és társaink képességeit, erősségeit, ugyanakkor kellemes élményt szerez a közös játék, elősegíti a jobb kommunikációt, a jobb munkakapcsolatokat.
Legfőbb célja, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást, erősítsék egymás iránti bizalmukat és együttműködési hajlandóságukat.

Ezekben a programokban a résztvevők nem mindennapi helyzetekbe, szituációkba kerülnek. Egyéni, illetve csoportdöntéseket kell hozniuk, a személyiségjegyeik, a kommunikációs képességeik alapján. Különös szerepet kapnak olyan a szervezet működését meghatározó tényezők, mint a kooperáció, stratégia, kreativitás, megvalósítás, improvizáció, tolerancia, bizalom, hatékony kommunikáció.
 
A csapatépítő programok tervezésénél az egyik elsődleges szempontunk mindig az, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. A program lehet egy fajta aktivitás is, de  a programrészek puzzle szerűen egymásra is épülhetnek.

A csapatépítés azoknál a cégeknél fontos, amelyeknél a dolgozók mindennapi munkájához elengedhetetlen a csapatszellem, az együttműködés.

Elsősorban outdoor tréningeket ajánlunk, mely csapatépítő forma intenzív, dinamikus és élménydús!

Kérje rendezvényszervezői szolgáltatásunkat elérhetőségeinken!

Vagy nézzen körül programtárunkban, és válasszon csapatépítő programjaink közül!

Vissza